Okay
  Public Ticket #3726192
Προτεινόμενες Βελτιώσεις Προγράμματος
Closed

Comments

  •  2
    Alexandros started the conversation

    Γυμναστήριο: Anima Fitness & Wellness (Κέρκυρα)

    Στην συνέχεια της επικοινωνίας μας με τον κ.Κώστα Κουσινόβαλη, μας ανέφερε να γράψουμε Ticket με ορισμένες τροποποιήσεις στο νέο σύστημα που θα μας βοηθούσαν, αλλά ίσως, ήταν βοηθητικό και για άλλα γυμναστήρια.

    (1) Στο check-in (στην είσοδο) του πελάτη στον χώρο μας, όταν χτυπάει κάρτα να εμφανίζεται παραθυράκι κάπου στην οθόνη του υπολογιστή μας, που να δείχνει:  την ημερομηνία λήξης, με κόκκινα γράμματα το όνομα αν έχει λήξει η συνδρομή και αν γίνεται να κάνει διαφορετικό θόρυβο το "χτύπημα" της κάρτας αν έχει λήξει η συνδρομή.

    (2) Στις αναφορές-γραφήματα να μπορούμε να βλέπουμε οικονομικά στοιχεία για την κάθε συνδρομή-υπηρεσία μας ανα διάστημα που επιλέγουμε εμείς.

    (3) Στις αναφορές-γραφήματα να μπορούμε να βλέπουμε στις "επισκέψεις τμημάτων" παραπάνω από την δημοφιλέστερη ώρα ανα τμήμα ή δημοφιλέστερο τμήμα. Τουλάχιστον να είναι οι δυο δημοφιλέστερες ώρες ανα τμήμα και με γράφημα τα δημοφιλέστερα τμήματα με σειρά.  Ίσως θα ήταν πολύ βολικό να υπήρχε επιπλέον "πεδίο"   με στατιστικά, όπως το προηγούμενο πρόγραμμα, έτσι ώστε να έχουμε αναλυτικά όλα τα δεδομένα επισκεψιμότητας στα τμήματα μας. Σε αυτό το "πεδίο" θα μπορούσαμε εμεις να βάλουμε τις ημερομηνίες που θέλουμε να δούμε ή ποιο τμήμα-ωρα κτλπ (όπως το προηγούμενο).

    Ελπίζω να σας βοηθήσει αυτό το σχόλιο μας, όπως και άλλους πελάτες σας.

    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

    Με εκτίμηση,